Entrétak Easy Collection Designtak

Entrétak Easy Collection Designtak billigt online. ✓ Snabba leveranser inom hela Sverige. ✓ 30 dagars fri kredit. ✓ Beställ Entrétak Easy Collection Designtak online idag.

Kombinera ditt eget entrétak med hjälp av olika konsoler och tak i Easy collection-serien. Inled med att välja vilken typ av konsol du önskar och i vilken färg. Kombinera sedan detta med det utförande på takmaterial du önskar. Standardtaken finns i 229 olika utföranden. Konsoler och tak består av pulverlackerad aluminium som först är gulkromaterad för att garantera att inte lacken släpper. Väljer du Aluminium som takmaterial är det en ränna i framkant som gör att vattnet rinner åt sidorna. Glaset är laminerad och härdat för bästa hållbarhet. Easy Collection entrétak kommer ge ert hus en personlig prägel som dessutom kommer skydda er från väder och vind i många år.TillverkningsproduktDenna produkt tillverkas speciellt för dig efter din order och därmed gäller inte ångerrätten.

SEK7,125.00
 

Relaterade produkter

Fasadpensel

Fasadpensel
SEK19.95

Släpper ingen borst. Hög kvalitet. För vatten- och oljebaserade färger även lasyr. Miljövänlig helt återvinningsbar. Svensktillverkad.

Armeringsdistans 25/30

Armeringsdistans 25/30
SEK1.95

Distansklossen är en markdistanskloss för att hålla armeringsjärn i rätt nivå vid gjutning av betongplatta. Håligheterna i distansklossen möjliggör för betongen att sluta tätt intill armeringsjärnet.

Tak/vägglampa Vigor 2 Vit

Tak/vägglampa Vigor 2 Vit
SEK525.00

Rund takplafond i vit metallram och plastskärm. Enkel design som passar in nästan överallt! Plafonden är jordad och kommer inklusive LED-lampa.Teknisk dataOmkrets: 330 mm Typ: LED Sockel: Integrerad LED Ljuskällor: 1 Watt: 15 Ljusflöde: 850 Färgtemperatur: 2800K Energiklass: A

 
 
 
 

Köp ett verktygsbälte:

Om oss

Verktygsbälte.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter presenteras här. Välkommen till Verktygsbälte.se