Entrétak Easy Collection Designtak

Entrétak Easy Collection Designtak billigt online. ✓ Snabba leveranser inom hela Sverige. ✓ 30 dagars fri kredit. ✓ Beställ Entrétak Easy Collection Designtak online idag.

Kombinera ditt eget entrétak med hjälp av olika konsoler och tak i Easy collection-serien. Inled med att välja vilken typ av konsol du önskar och i vilken färg. Kombinera sedan detta med det utförande på takmaterial du önskar. Standardtaken finns i 229 olika utföranden. Konsoler och tak består av pulverlackerad aluminium som först är gulkromaterad för att garantera att inte lacken släpper. Väljer du Aluminium som takmaterial är det en ränna i framkant som gör att vattnet rinner åt sidorna. Glaset är laminerad och härdat för bästa hållbarhet. Easy Collection entrétak kommer ge ert hus en personlig prägel som dessutom kommer skydda er från väder och vind i många år.TillverkningsproduktDenna produkt tillverkas speciellt för dig efter din order och därmed gäller inte ångerrätten.

SEK7,125.00
 

Relaterade produkter

Infravärmare Nova Opranic Brons

Infravärmare Nova Opranic Brons
SEK1,429.00

Infravärmare Nova värmer som solen ? med Opranic's klassiska konstruktion av dubbelgjuten aluminium, anodiserat i ljus bronsfärg. Ger ett svagt glödande sken som värmer både människor och föremål i omgivningen. Monteras horisontellt på vägg eller i tak. Värmen regleras med en termostat och samtliga produkter har skydd mot överhettning samt är IP34 skyddade. Kan användas utomhus såväl som i inomhus miljöer. Garantitiden är 2år, brinntid på 6000 timmar. Utmärkt val för terassen eller balkongen. Välj mellan 1400W, 1800W och 2300W.

Träskruv TFX Z helgängad FZB

Träskruv TFX Z helgängad FZB
SEK15.95

Helgängad träskruv med försänkt skalle, pozi grepp.

Taklampa See mee sylvia 20 Nordlux Vit

Taklampa See mee sylvia 20 Nordlux Vit
SEK455.00

Stilrent designad taklampa som lyser upp ditt hem! Teknisk dataSockel: E27 Effekt: 40W Höjd: 24 cm Diameter: 20 cm Material: Metall IP-klass: IP20 Ljuskälla: Ingår ej

 
 
 
 

Köp ett verktygsbälte:

Om oss

Verktygsbälte.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter presenteras här. Välkommen till Verktygsbälte.se