Siffra Habo 573 Mörkbrun

Siffra Habo 573 Mörkbrun billigt online. ✓ Snabba leveranser inom hela Sverige. ✓ 30 dagars fri kredit. ✓ Beställ Siffra Habo 573 Mörkbrun online idag.

Siffror av mässing. Sifferhöjd 205 mm. Levereras med skruv, plugg och 10 mm distans.

SEK143.00
 

Relaterade produkter

Lådhandtag Nelly CC64 Habo

Lådhandtag Nelly CC64 Habo
SEK106.00

Lådhandtag av zink/zamak. Inklusive skruv.

Fast aluminiumbeklätt träfönster 3-glas Outline Vit

Fast aluminiumbeklätt träfönster 3-glas Outline Vit
SEK3,346.00

Det sägs att fönster utgör ett hus ögon och därför kan valet av vilket typ av fönster man väljer kännas extra viktigt för att behålla husets karaktär och utseende. Outlines aluminiumbeklädda träfönster tummar inte på utseendet och är ett utmärkt val för den som vill ha fönster med mindre underhåll men som ändå låter huset behålla dess karaktär. Du kan behålla dina fönster i riktigt bra skick tack vare en stomme av impregnerat trä och med en utsida i täckande aluminium som skyddar från väder och vind Denna modell är ett fast aluminiumbeklätt träfönster som inte går att öppna. Ett bra alternativ att använda där det är lätt att putsa fönstret från utsidan, exempelvis på nedervåningen eller i anslutning till en balkongdörr. Bra u-värde på 1,2 och med 3-glas isolerglas. Fasta fönster har i jämförelse med öppningsbara fönster en större glasyta varför ljusinsläppet blir större. Information- Glas: 3-glas isolerruta T4-16 energi/argon - Färg insida trä: Standardvit (NCS-S 0502-Y) - Färg utsida aluminium: Standardvit (NCS-S 0502-Y) - Öppnas: Ej öppningsbart Garanti- 10 års rötskyddsgaranti - 10 års funktionsgaranti - 10 års glasgaranti (kondens mellan glas) ModulmåttFönstret säljs i modulmått vilket innebär att uttaget som fönstret ska sitta i ska vara något större än fönstrets verkliga karmyttermått, detta för att ge justeringsmån vid montering. Exempelvis vid modulmått 8x10 = 800mm x 1000mm så kommer fönstrets exakta karmyttermått att vara 780mm x 980mm.TillverkningsproduktDe produkter som är märkta med ?Tillverkningsvara (ej returrätt) - Ja? tillverkas speciellt för dig efter din order och därmed gäller inte ångerrätten.

Dörrstopp 20805 Ø65x72mm Habo Rostfritt stål

Dörrstopp 20805 Ø65x72mm Habo Rostfritt stål
SEK108.00

Dörrstopp av borstat rostfritt stål. Försedd med gummiklädd undersida för att motverka att den ska glida på underlaget. Ej avsedd för fast montering. Vikt 1 kg.

 
 
 
 

Köp ett verktygsbälte:

Om oss

Verktygsbälte.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter presenteras här. Välkommen till Verktygsbälte.se