Ståplan till Skyddskorg Wibe

Ståplan till Skyddskorg Wibe billigt online. ✓ Snabba leveranser inom hela Sverige. ✓ 30 dagars fri kredit. ✓ Beställ Ståplan till Skyddskorg Wibe online idag.

Ståplan till skyddskorg. För säker användning av stål- och aluminiumväggstegar rekommenderas att komplettera med säkerhetsutrustning. Skyddskorgen ger ett stabilt ryggskydd vid användning av väggstegen. Ståplan monteras på handledare för att underlätta övergången mellan väggstege och takstege. Ytan är 450x190 mm.

SEK1,362.50
 

Relaterade produkter

Lykta Vega Konstsmide Svart

Lykta Vega Konstsmide Svart
SEK880.00

Stilren lykta i serien Vega från Konstsmide. Det klassiska utseendet gör sig fint på många ställen.TEKNISK DATAMax effekt: 60W Sockel: E27 Kaplingsklass: IP-23

Laminatgolv Wood Grey 1-stav

Laminatgolv Wood Grey 1-stav
SEK129.00

Wood Grey 1-stav är ett grått naturimitation laminatgolv som ger dig en antik känsla. Passar bra i klassiska miljöer så väl som till en modern inredning. TålighetsklassLaminatgolvet har AC-klass 3 vilket gör det tåligt nog för utrymmen med mycket slitage, som till exempel entréer, lekrum och kök. AC står för Abrasion class där europeiska tillverkare klassificerar laminatgolv efter användningsområden. Resultatet baseras på golvets tålighet gällande bland annat slitage, slag, fläckar och värme.

S-krok 264 Habo Nickel

S-krok 264 Habo Nickel
SEK29.95

Sluten S-krok av stål.

 
 
 
 

Köp ett verktygsbälte:

Om oss

Verktygsbälte.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter presenteras här. Välkommen till Verktygsbälte.se