Startpaket Komplett Badrumsrenovering

Startpaket Komplett Badrumsrenovering billigt online. ✓ Snabba leveranser inom hela Sverige. ✓ 30 dagars fri kredit. ✓ Beställ Startpaket Komplett Badrumsrenovering online idag.

När du ska renovera ditt badrum dvs du ska montera nytt kakel och klinker måste du alltid köpa "startpaket komplett badrumsrenovering". I startpaketet ingår ett första platsbesök för att säkerställa att förutsättningarna är dom rätta. Vidare ingår även etableringen, (förberedelser och efterarbete), projektledning, tätskiktsbesiktning och slutbesiktning av extern aktör och den administrativa hanteringen.

SEK13,502.20
 

Relaterade produkter

Kit för vattenburen golvvärme Flooré

Kit för vattenburen golvvärme Flooré
SEK4,495.00

Flooré Kit är ett paket som innehåller allt när du själv vill lägga golvvärme. Paketen finns i olika storlekar och kan kombineras ända upp till 36 kvm. Till kittet behövs en shunt som cirkulerar runt vattnet i rören. Vid större ytor behövs fördelare för att koppla samman flera slingor till shunten ? se planeringstabellen.Innehåll Golvvärmeskivor - skivor som genom läggning bildar en kanal vari värmeröret läggs. Dessa har en värmespridande funktion som möjliggör en effektiv värmeavgivning från värmeröret till golvet och rummet. Välj den skiva som passar dina behov och förutsättningar bäst: 13 mm för lägst bygghöjd eller 25 mm och 50 mm för extra isolering vilket ger mindre värmeförluster. Värmerör - i värmeröret (Alu/PEX-röret) transporteras varmvattnet. Eftersom rummet är kallare än vad röret är, kommer värme att avges från vattnet i röret och via golvvärmeskivorna transporteras in i rummet. Anslutningskopplingar - specialkopplingar för att ansluta värmeröret till shuntenheten. Aluminiumtejp - tejp som används för att hålla röret på plats vid läggning.Tillvalsprodukter Pump- och shuntgrupp - shuntenheten har till uppgift att sänka temperaturen hos vattnet som kommer från radiatorsystemet. Vanligtvis är radiatorsystemets temperaturer för höga för att levereras till golvet. Shunten kommer att sänka vattentemperaturen till lagom nivå innan vattnet cirkuleras i slingan. Pumpens uppgift är att cirkulera vattnet i slingorna. Pump- och shuntgruppen är även försedd med rumstemperaturreglering och manuell avluftare. Fördelare med returventiler - fördelare ansluts till shuntgruppen om slingantalet är 2 eller fler. Returventilerna används för att justera flödet i respektive slinga om dessa har olika längder.

Titanbits PZ2

Titanbits PZ2
SEK19.95

Hållbar bits i titan, PZ

Hammarborr

Hammarborr
SEK93.95

Hammarborr till borrhammare från KWB. Hammarborret är av proffskvalitet och är certifierat av tyska PGM. Borret har självcentrerande spets med fastlödda skär och är vibrationsoptimerat. De speciella spiralerna är avsedda att ge bättre bortforsling av borrdamm och att minimiera värmeutvecklingen. Avsedd för borrning i borrning i lättbetong, tegel, lättklinker, murblock etc. Tekniska dataMateriall: HSS snabbstål, hårdmetallskär Fäste: SDS plus Avsedd för: borrning i betong, lättbetong, tegel, lättklinker, murblock etc

 
 
 
 

Köp ett verktygsbälte:

Om oss

Verktygsbälte.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter presenteras här. Välkommen till Verktygsbälte.se