Startpaket Komplett Badrumsrenovering

Startpaket Komplett Badrumsrenovering billigt online. ✓ Snabba leveranser inom hela Sverige. ✓ 30 dagars fri kredit. ✓ Beställ Startpaket Komplett Badrumsrenovering online idag.

När du ska renovera ditt badrum dvs du ska montera nytt kakel och klinker måste du alltid köpa "startpaket komplett badrumsrenovering". I startpaketet ingår ett första platsbesök för att säkerställa att förutsättningarna är dom rätta. Vidare ingår även etableringen, (förberedelser och efterarbete), projektledning, tätskiktsbesiktning och slutbesiktning av extern aktör och den administrativa hanteringen.

SEK13,502.20
 

Relaterade produkter

Uterum fönster Fast 4-del

Uterum fönster Fast 4-del
SEK6,795.00

Ett fast fönster med härdat isolerglas avsett för uterum som används tidig vår till sen höst. Det är tillverkat i klassisk design med rena former, och de kantiga profilerna gör att det passar till de flesta uterumslösningar. Profilerna är av vitlackerad aluminium vilket ger fönstret ett fördelaktigt utseende och bra hållbarhet. Det är även försett med härdat säkerhetsglas som är 5 gånger starkare än vanligt glas. Fönstret levereras med golvräls, takräls och skruvar. Höjd: 1190 Läs mer om Aluwhite uterumsprodukter Här.

Krukfat Serena

Krukfat Serena
SEK19.95

Krukfat till terrakottakrukan Serena som både ger en snygg finish och samlar upp överblivet vatten från krukan. Krukfatet är frostsäkert.

Trappkantslist A34 Habo 5-pack Guld

Trappkantslist A34 Habo 5-pack Guld
SEK130.00

Trappkantslist av aluminium för skruvfastsättning. 1 meters skenor med 4 skruvhål c/c 250mm och 2 meters skenor med 8 skruvhål c/c 250mm. Skruv och plugg ingår.

 
 
 
 

Köp ett verktygsbälte:

Om oss

Verktygsbälte.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter presenteras här. Välkommen till Verktygsbälte.se